Jachtverven:

(Jachtlakken en Antifoulings zeer scherp geprijsd verkrijgbaar via onze webshop !)

Vernissen
International heeft zwaar geïnvesteerd in het ontwikkelen van vernissen, die bestand zijn aan de veeleisende omstandigheden op het water, waaraan hout wordt blootgesteld.

Onze vernissen zijn ontwikkeld om het aanbrengen en onderhouden zo eenvoudig mogelijk te maken – gladde verwerking, snelle droogtijden en maximale bestendigheid tegen de schadelijke invloeden van zon, wind en water, dat in deze combinatie de International vernis range tot de beste maakt.
 

Aflakken & Grondverven

International's range van aflakken en grondverven van hoogstaande kwaliteit, bieden de watersporter de mogelijkheid te kiezen voor het best passende product. De volledig geïntegreerde range, biedt de mogelijkheid om producten onderling te mengen tot een specifieke kleur, glansgraad of non-slip oppervlak. Dit zorgt ervoor dat ieder deel van uw boot het best mogelijke uiterlijk en afwerking krijgt.
 

Primers

Vraag het een willekeurige professionele jachtschilder en hij zal u zeggen dat u niet ‘terug kan werken’ naar een hoogwaardige eindlaag – u moet er naar ‘toewerken’, hetgeen betekend, zorg en aandacht geven aan de voorbehandeling van het oppervlak alvorens de aflak aan te brengen.

De primer range van International is ontwikkeld om u te helpen bij dit niet zichtbare maar essentieel belangrijkste onderdeel van het verfsysteem. Zorg en aandacht in dit onderdeel van het systeem zal de werking van de aflak optimaliseren en uiteindelijk op de lange termijn, meer waarde voor zijn geld geven.

Plamuren

Hoe goed u ook met uw boot omgaat, de eigenschap van gebruiksomgeving houdt in dat er schade kan aan het boven of onderwaterschip kan ontstaan.Gebruik de plamuur van International voor dat soort reparaties en minimaliseer daarmee specialistische aandacht.

 

Osmose Behandeling & Bescherming

Osmose wordt veroorzaakt door een chemische reactie tussen water en ongereageerde stoffen in de scheepsromp. Door de gelcoat heen komt er water in de romp en reageert met de daar aanwezige chemische stoffen tot zuren. Deze zuurhoudende stoffen bouwen op hun beurt druk op achter de gelcoat, waardoor blazen en uiteindelijk ook barsten kunnen ontstaan. Wanneer de gelcoat op deze manier beschadigd wordt, zuigt het onderliggende laminaat water op als een spons.

Gebruik International's †Gelshield® range behandeling en bescherming tegen dit verraderlijk probleem.
 

Epiglass® Epoxyhars Systeem
Met een ervaring van zo’n dertig jaar in Australië en Nieuw-Zeeland, biedt International een getest multi-inzetbaar epoxyhars systeem voor Professioneel en DHZ gebruik.

International's †Epiglass® HT9000 systeem is een veelzijdig epoxyhars systeem geschikt voor veelzijdig gebruik op boten van alle typen. Naast de grote sterkte en duurzaamheid die samengaat met epoxyharsen; biedt deze unieke en makkelijk te gebruiken formule veel speciale kenmerken.

Yacht Line - Bootonderhoud
International heeft geïnvesteerd in de ontwikkeling van een grotere en verbeterde Yacht Line range. Introduceert producten die beter en makelijker werken, en daarnaast minder milieu belastend zijn.

De range bevat nu ook producten met de wereldberoemde Teflon® technologie, voor betere werking en duurzaamheid. Yacht Line range bouwt aan haar positie als marktleider in bootonderhoud producten.